Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Van goede kwaliteit gesponnen polyesterdraad voor verkoop
Van goede kwaliteit gesponnen polyesterdraad voor verkoop
enkel hopen de ontvangen goederen de vandaag zeer goede dienst meer twee containers zal kopen later om meer korting te geven;)

—— RIAZ KHAN

Aangezien een stamgast van wuhan yuanao, ik moet zeggen dit een goed bedrijf met uitstekend team en de goede dienst is.

—— Jose

Nice om met Wuhan Yuanao samen te werken. Alles is o.k. Snelle verzending. Goede kwaliteit.

—— Sunphat

Ik ben online Chatten Nu

Wuhan Yuanao Trading Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6 7
Wuhan Yuanao Trading Co., Ltd. Wuhan Yuanao Trading Co., Ltd. Wuhan Yuanao Trading Co., Ltd. Wuhan Yuanao Trading Co., Ltd. Wuhan Yuanao Trading Co., Ltd. Wuhan Yuanao Trading Co., Ltd. Wuhan Yuanao Trading Co., Ltd.
Vietnam 2017 India 2017 HANOI 2017 Bangladesh tentoonstelling tentoonstelling tentoonstelling

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : XINAO
Aantal werknemers : 110~120
Jaarlijkse omzet : 30000000-50000000
Opgericht Jaar : 2005
Export pct : 80% - 90%

De Yuanaogroep heeft meer dan 200 mu productiebasis waar meer dan 500 Yuanao-werknemers hard en vol overgave werken. De Yuanaowerknemers hebben de professionele codes van professionele integriteit en positieve en optimistische het werk houding, principe aangehangen van de klanten het eerste dienst en de goede geest van de teamsamenwerking, de producten van Yuanao-Groep kan regelmatig aan Shanghai, Ningbo, Guangdong, Fujian, Shandong enz. worden verkocht. En zelfs verkocht aan landen in Zuidoost-Azië, het Midden-Oosten, Noord-Amerika, Zuid-Afrika en Europa.

 

Het produceren

Werd Textielco. van Hubeiyuanchen, Ltd opgericht Opgericht in 2002, Textielco. van Hubei Yuanchen, produceerde Ltd hoofdzakelijk het hele jaar rond produceert de glanzende korte voornaamste en zuivere garens van de vezelpolyester. Het bedrijf heeft momenteel meer dan 100 reeksen van het meest geavanceerd twee-voor-één twister spinnend materiaal, met de het spinnen capaciteit van 70.000 assencapaciteit, met. Met het installatiegebied dat meer dan 200 mu omvat, kan het hoofdzakelijk de spinnende glanzende streng van de rotaties zuivere polyester, kegelgaren, en andere garenproducten, en sampledprovidesteekproeven zijn voor het spinnen. Ons met de stevige sterkte, geavanceerde testmethoden, geïnstitutionaliseerd wetenschappelijk beheersbeheer, kunnen wij ervoor zorgen dat de kwaliteit van producten meer dan een enorm markt en klantenvertrouwen terwijl het winnen heeft gewonnen. Wij hebben ook de titel van de Onderneming van Goede Kredietwaardigheid in Hubei-Provincie, en de titel van integriteitsparticuliere ondernemingen voor vaak gewonnen.

Lange termijn en Healty-de Groei

Om de marktvraag, met de verkoop van de plaats ofwe opstelling placesales in Wuhan, op de Doorgang over negen provincies in Maart 2009, en gevestigde Wuhan te ontmoeten Yuanao die Co., Ltd uitwisselt. Het heeft werd gevestigd specializinged in verkoop en de invoer en de uitvoer van polyestergaren, naaiende draad, kern-gesponnen garen en lage rekgarens in 2014, met t. Zijn bedraagt hij volume van de uitvoerhandel het overschrijden heeft overschreden USD 20 miljoen, rangschikkend de zesde plaats in dezelfde industrie op nationaal nationaal niveau en de tweede plaats in Hubei-Provincie. Dit heeft zeer ons marktaandeel verhoogd. De verkoopmarkten worden momenteel over de hele wereld uitgespreid, zoals Bangladesh, Pakistan, India, Zuid-Korea, Thailand, Iran, Egypte, Indonesië en Sri Lanka.

Voortdurende verbetering

Onze de dienstdoelstelling: De producten van uitstekende kwaliteit, redelijke prijzen, snelle leveringscyclus, en de volledige naverkoopdienst. Wij heten oprecht binnenlandse en buitenlandse handelaars welkom kwamen Toto komen aan ons bedrijf voor zaken en het negotiatediscussing en samenwerking bespreken!

 

wij zullen bij de tentoonstelling ons elk jaar aansluiten en zullen ouf cliënten elk jaar bezoeken

 

 

 

 

 

Contactgegevens
Wuhan Yuanao Trading Co., Ltd.

Contactpersoon: Miss. Jessica

Tel.: 0086 13135651562

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)